Pui-Penne Florentine Coace
Această rețetă servește 43. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânza philadelphia neufchatel, făină, sos de vinaigretă cu roșii solare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Trei Brânză De Pui Penne Florentine, Penne florentină cremoasă cu ciuperci și spanac, și Pui-Penne Paste Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, aruncați puiul cu făină.
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti si amestecati 3 min. sau până se rumenesc uniform.
Adăugați bulion și Neufchatel; gatiti 3 min. sau până când Neufchatel este topit, amestecând frecvent. Se amestecă spanacul.
Se adaugă la amestecul de pui; se amestecă ușor. Lingură jumătate în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; se acoperă cu 1/2 cană de mozzarella. Repetați straturile; se presara cu parmezan.
Coaceți 16 până la 18 min. sau până când mozzarella este topită și caserola este încălzită.