Pui Pecan cu Chutney
Rețeta de pui Pecan cu Chutney poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. O porție conține 713 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,04 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de sare, zară, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Prăjit Cu Usturoi De Rozmarin Cu Chutney De Afine Pecan, Chutney De Afine-Pecan, și Chutney Cu Fructe Pecan.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați făina, sarea și piperul. Într-un alt castron puțin adânc, bateți ouăle, zeama și sosul de ardei iute. Într-un al treilea castron, combinați nucile pecan și pesmetul.
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime. Se acoperă puiul cu amestec de făină, apoi se înmoaie în amestec de ouă și se acoperă cu amestec de nuci pecan.
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți puiul în unt și ulei timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați piersicile și chutney-ul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15-20 de minute sau până când este încălzit.