Pui pe un băț
Puiul pe un băț necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână fragezitor de carne, sos de salată, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Pui pe un băț, Salsa de pui pe un băț, și Pui pane pe un băț.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de pui și uscați-l.
Se presară cu fragezitorul de carne și se pune într-o pungă de plastic sigilabilă.
Turnați pansamentul în pungă și întoarceți puiul pentru a acoperi bine. Sigilați și marinați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Așezați puiul pe frigarui și grătiți la foc mediu timp de 5 până la 10 minute pe fiecare parte. Puiul se face atunci când sucurile sale sunt limpezi.