Pui pe un băț

Pui pe un băț
Puiul pe un băț necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 201 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână fragezitor de carne, sos de salată, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de salată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Un Bol ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Pui pe un băț, Salsa de pui pe un băț, și Pui pane pe un băț.

Instrucțiuni

1
Clătiți pieptul de pui și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
2
Se presară cu fragezitorul de carne și se pune într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Turnați pansamentul în pungă și întoarceți puiul pentru a acoperi bine. Sigilați și marinați la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați puiul pe frigarui și grătiți la foc mediu timp de 5 până la 10 minute pe fiecare parte. Puiul se face atunci când sucurile sale sunt limpezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista