Pui Parmigiana
Rețeta Parmigiana de pui poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă servește 2. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Allrecetes necesită jumătăți de piept de pui, ou, parmezan și brânză mozzarella. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 2377 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana, și Melanzane alla Parmigiana-vinete parmigiana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt medie.
Se toarnă oul într-un castron mic de mică adâncime.
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime. Scufundați puiul în ou, apoi în firimiturile de pâine.
Așezați puiul acoperit pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute, sau până când nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Se toarnă 1/2 din sosul de spaghete într-un vas de copt de 7x11 inch.
Puneți puiul peste sos și acoperiți cu sosul rămas.
Presărați mozzarella și parmezan deasupra și reveniți la cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Parmezanul de pui funcționează foarte bine cu vinul Chianti, Montepulciano și Barbera. Când puiul este asociat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-American, am mers pentru vinuri italiene. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico