Pui Parmezan I
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul parmezan. Această rețetă servește 6. O porție conține 471 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, orez convertit, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și PUI PARMEZAN pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună amestecul de supă de ceapă, laptele, smântâna de supă de ciuperci și orezul într-un bol mediu.
Așezați sânii de pui în fundul unui aragaz lent ușor uns.
Puneți o lingură de margarină pe fiecare piept de pui și turnați amestecul de supă peste tot. Condimentează cu sare și piper după gust și presară parmezan ras.
Gătiti la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.