Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul parmezan. Această rețetă servește 6. O porție conține 471 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, orez convertit, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și PUI PARMEZAN pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună amestecul de supă de ceapă, laptele, smântâna de supă de ciuperci și orezul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați sânii de pui în fundul unui aragaz lent ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Puneți o lingură de margarină pe fiecare piept de pui și turnați amestecul de supă peste tot. Condimentează cu sare și piper după gust și presară parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Sare și Piper
Piept De Pui
Margarină
Supă
4
Gătiti la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.