Pui Parmezan crocant cu paste cremoase de conopidă
Puiul parmezan crocant cu paste cremoase de conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 256 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,04 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți lapte, piept de pui, pui Parmezan de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cremoase Cu Parmezan De Pui, Paste parmezan cremoase cu pui și ciuperci, și Pui crocant cu sos italian cremos și paste Bowtie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti conopida congelata conform indicatiilor de pe ambalaj.
Așezați conopida gătită în robotul de bucătărie. Acoperiți; procesați până la netezire, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați apă fierbinte, 1 1/2 căni de lapte, 2 linguri de unt și amestecul de sos și pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Se încălzește doar până la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede.
Adăugați conopida și mazărea congelată în paste. Gatiti 2 minute mai mult. Păstrați cald.
Tăiați fiecare piept de pui în 3 până la 5 felii, ținând cuțitul într-un unghi. (Feliile trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inch.)
Puneți puiul într-un castron mediu sau într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor.
Se toarnă 1 lingură de lapte peste pui pentru a se umezi.
Adăugați firimituri condimentate (din cutia de ajutor pentru pui); înveliți puiul cu firimituri.
În tigaie antiaderentă de 10 sau 12 inci, încălziți restul de 2 linguri de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Adăugați cu grijă puiul; gătiți 4 până la 6 minute sau până se rumenesc pe fund. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul; gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până se rumenesc și nu mai sunt roz în centru.