Pui Parmezan

Pui Parmezan
Pui Parmezan ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 7.19 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 1308 calorii. Dacă aveți ouă, apă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 88 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu. Când uleiul devine tulbure, adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de dafin; gătiți și amestecați timp de 5 minute până când este parfumat și moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați măslinele și niște busuioc sfâșiat manual. Adăugați cu grijă roșiile (nimic nu stropește ca roșiile), gătiți și amestecați până când lichidul este fiert și sosul este gros, aproximativ 15 minute; condimentează cu zahăr, sare și piper. Coborâți căldura, acoperiți-o și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
SosSos
ZahărZahăr
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Obțineți ingredientele împreună pentru pui, astfel încât să aveți o mică linie de asamblare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Puneți pieptul de pui unul lângă altul pe o tăietură și așezați o bucată de folie de plastic peste ele. Puneți pieptul de pui cu un ciocan de carne plat, până când au o grosime de aproximativ 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
7
Puneți făina într-un platou superficial și condimentați cu o cantitate echitabilă de sare și piper; se amestecă cu o furculiță pentru a distribui uniform. Într-un castron larg, combinați ouăle și apa, bateți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți firimiturile de pâine pe o farfurie, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
9
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline peste flacără medie-înaltă într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Trageți ușor ambele părți ale cotletelor de pui în făina condimentată, apoi înmuiați-le în spălarea ouălor pentru a acoperi complet, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați în firimiturile de pâine. Când uleiul este frumos și fierbinte, adăugați tăieturile și prăjiți timp de 4 minute pe fiecare parte până când sunt aurii și cruste, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PuiCotlet De Pui
Făină CondimentatăFăină Condimentată
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
10
Puneți sosul de roșii-măsline peste pui și presărați cu mozzarella, parmezan și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
TomateTomate
BusuiocBusuioc
MăslineMăsline
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
11
Coaceți parmezanul de pui timp de 15 minute sau până când brânza este bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Se servește fierbinte cu spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista