Pui Panzanella ars de la masa bucătarului Din Portland, Oregon
Reteta de pui Panzanella ars de la 'Portland, Oregon Chef' s Table ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 4.78 pe portie. Acest fel principal are 1176 calorii, 62g de proteine, și 71G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, coapse de pui, Piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Panzanella cu ardei gras galben de la masa familiei, Învelișuri scurte cu coaste arse de la masa familiei, și Portland 75 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Într-o tigaie mică, adăugați o cană de ulei de măsline și 12 căței de usturoi. Caramelizați încet usturoiul până se înmoaie.
Scoateți usturoiul din ulei, rezervând ulei pentru o altă utilizare. Într-o tigaie, tăiați bucățile de pui și așezați-le pe o foaie de copt până când toate bucățile sunt arse.
Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru a se prăji.
Tăiați bucăți de pâine veche de o zi și stropiți cu ulei de măsline și sare (aproximativ patru cuburi de pâine de persoană).
Se introduce în cuptor pentru a prăji.
Odată ce puiul este gătit, scoateți-l din tigaie și păstrați-l la cald. Aruncați uleiul din tigaie și adăugați măsline fără sâmburi, usturoiul și bulionul de pui. Răzuiește fundul tigaiei pentru a obține toată crusta. Gustați, apoi adăugați sare și piper și pătrunjel tocat.
Scoateți pâinea prăjită și așezați-o pe farfurii. Puneți sosul peste crutoanele calde. Completați cu salata de rucola îmbrăcată cu oțet de sherry, ulei de măsline și zahăr și pui prăjit cald.