Pui Mughlai

Pui Mughlai
Puiul Mughlai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 660 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.89 pe portie. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, băț de scorțișoară, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Mughlai Pui-Nigella Lawson, Mughlai Malai Kofta Curry, și Kheema Shahzada: carne de oaie carne tocată stil Mughlai pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul, usturoiul, chimenul, coriandrul și chili-ul într-un robot de bucătărie sau într-un mortar și pistil și amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați migdalele măcinate și apa și apoi amestecați din nou, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Încălziți uleiul într - o tigaie mare și adăugați bucățile de pui - în loturi, astfel încât să se prăjească mai degrabă decât tocană-și gătiți-le suficient de mult pentru a sigila pe ambele părți, apoi scoateți-le într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
TocanăTocană
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați condimentele și întoarceți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți-le până se înmoaie și se rumenesc ușor, dar păstrați căldura blândă și amestecați frecvent, pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Se toarnă pasta amestecată și se gătește totul până începe să se coloreze.
7
Adăugați iaurtul, o jumătate de cană la un moment dat amestecându-l pentru a face un sos, apoi amestecați stocul, smântâna și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
8
Puneți puiul rumenit înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri care s-au adunat sub ele și presărați peste garam masala, zahăr și sare. Acoperiți și gătiți la foc blând timp de 20 de minute, testând pentru a vă asigura că carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
În această etapă, îmi place să iau tigaia de pe foc și să o las să se răcească înainte de a reîncălzi a doua zi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Deci, fie acum, fie când l-ați reîncălzit, turnați într-un vas de servire și împrăștiați cu migdalele prăjite prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista