Pui Mozzarella Parmezan
Puiul Mozzarella Parmezan este un fel principal fără gluten . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 244 de calorii . Pentru 1,71 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 313 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită supă cremă condensată de ciuperci, ceapă, jumătăți de piept de pui și oregano. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 73% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mozzarella cu pui cu spanac , pâine artizanală cu usturoi cu mozzarella și panini cu tomate și mozzarella cu avocado .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Pune pieptul de pui într-o tavă de copt de 9x13 inci, într-un singur strat. Acoperiți cu supa de țelină și coaceți descoperit în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute. Întoarceți bucățile de pui și coaceți încă 30 de minute, până se rumenesc.
Combinați supa de ciuperci, apa, ceapa, usturoiul și oregano și amestecați toate împreună.
Se toarnă amestecul peste pui. Acoperiți cu felii de brânză mozzarella, împingând brânza în jos în sos.
Deasupra se presara parmezan ras si se coace in cuptorul preincalzit inca 20 de minute pana cand devine buloasa si rumenita.