Pui Mexican La Grătar

Puiul Mexican la grătar este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, sare, suc de lămâie și șofran. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Mexican La Grătar, Pui Mexican La Grătar, și Pui Chipotle Mexican La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apa, sucul de ananas, sucul de lămâie, usturoiul, șofranul, sarea și piperul.
Așezați puiul în castron și marinați 45 de minute în frigider. Întoarceți puiul și continuați să marinați 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți ușor grătarul. Aruncați marinada și grătiți puiul, întorcându-l ocazional, 45 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brooks Willamette Valea Pinot Noir]()
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!