Pui Mexican La Grătar

Pui Mexican La Grătar
Puiul Mexican la grătar este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 239 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită usturoi, sare, suc de lămâie și șofran. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Mexican La Grătar, Pui Mexican La Grătar, și Pui Chipotle Mexican La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați apa, sucul de ananas, sucul de lămâie, usturoiul, șofranul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați puiul în castron și marinați 45 de minute în frigider. Întoarceți puiul și continuați să marinați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți ușor grătarul. Aruncați marinada și grătiți puiul, întorcându-l ocazional, 45 de minute sau până când sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Brooks Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Brooks Willamette Valea Pinot Noir
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, Merișoare de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o pământească minunată de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotfinisează cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista