Pui mediteranean cu Pepperoncini și Kalamatas
Puiul mediteranean cu Pepperoncini și Kalamatas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 924 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sferturi de pulpă de pui, usturoi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent De Duminică: Pui Pepperoncini, Pepperoncini Răspândit, și Pepperoncini Răspândit.
Instrucțiuni
Puneți pepperoncini întregi pe fundul unui aragaz lent.
Presărați feliile de măsline și usturoiul deasupra ardeilor.
Clătiți puiul și uscați-l.
Așezați deasupra amestecului de pepperoncini.
Presărați puiul cu 1 1/2 lingurițe de boia, sarea, piperul și coaja de lămâie. Se toarnă încet suc de lămâie.
Acoperiți și gătiți la 6 până la 6 1/2 ore sau până când carnea se îndepărtează ușor de os.
Scoateți puiul pe o farfurie caldă și acoperiți pentru a se încălzi.
Porniți aragazul lent la mare. Grăsime degresată din lichidul de gătit.
Se amestecă în smântână până se amestecă. Acoperiți și fierbeți la foc mare până când se încălzește timp de 8 până la 10 minute, în funcție de aragaz. Se amestecă piperul și ardeiul.