Puiul mediteranean este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 223 calorii, 37g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 92 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Un amestec de frunze de oregano, vin, pansament miracol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Pui Mediteranean, Pui Mediteranean, și Pui Mediteranean.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pui într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi. Refrigerați 4 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Puneți puiul într-un singur strat într-o tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 50 până la 55 min. sau până la făcut (165F).