Pui Massaman Curry (Kaeng Matsaman Kai)

Chicken Massaman Curry (Kaeng Matsaman Kai) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.94 pe portie. O porție conține 814 calorii, 50g de proteine, și 49G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos plin de grăsime, bețișoare de scorțișoară, zahăr de palmier tocat mărunt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul de palmier, puteți urma acest fel principal cu Halloween Taie Cookie-Urile De Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curry Galben De Pui (Kaeng Kari Kai), Pui Verde Curry {Kaeng Kiao Waan Gai}, și Curry verde Thailandez autentic cu pui (Kaeng Kiew Waan Kai).
Instrucțiuni
Scoateți aproximativ 3/4 cană din partea cremoasă a laptelui de cocos care se ridică în vârful cutiei și puneți-o într-o oală mare cu fund greu, împreună cu pasta de curry. Se prăjește amestecul la foc mediu-mare până când laptele de cocos începe să devină gras.
Adăugați toiagele de pui în oală împreună cu laptele de cocos rămas, zahărul, sosul de pește, pulpa de tamarind și doar suficientă apă pentru a acoperi abia puiul.
Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare; reduceți imediat focul la mediu pentru a obține un foc mic.
Lăsați puiul să fiarbă, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați cartofii, șalotele și condimentele uscate (dacă sunt folosite) în oală.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, pentru a vă asigura că toate ingredientele sunt scufundate. Reglați căldura pentru a menține un foc mic. Continuați să gătiți, acoperit, până când puiul, cartofii și șalotele sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă alunele (dacă sunt folosite).
Scoateți curry-ul de pe foc și lăsați-l să se răcească puțin înainte de a servi cu orez de iasomie aburit.