Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.
Instrucțiuni
1
Așezați 3 linguri de unt într-o ceașcă mică de măsurare din sticlă. Unt cu microunde la mediu-înalt 45 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
2
Lăsați să stea 1 minut. Îndepărtați spuma de pe suprafață și aruncați-o. (
3
Amestecul va apărea separat.)
4
Se toarnă untul topit printr-o sită fină peste un castron mic și se aruncă solidele din lapte. Puneți untul clarificat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ciuperci, șalotă și usturoi. Gatiti 3 minute sau pana se evapora umezeala; scoateți amestecul de ciuperci din tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
7
Presărați ambele părți de pui cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Sare
8
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă jumătăți de piept de pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați untul clarificat în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
11
Scoateți puiul din tigaie. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie; adăugați bulion și Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Se amestecă mazărea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Bulion
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați 1 lingură de unt, jumătate și jumătate, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, amestecând până se topește untul. Puneți puiul în tigaie; gatiti pana se incalzeste bine.