Pui Marsala

Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.

Instrucțiuni

1
Așezați 3 linguri de unt într-o ceașcă mică de măsurare din sticlă. Unt cu microunde la mediu-înalt 45 de secunde sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Lăsați să stea 1 minut. Îndepărtați spuma de pe suprafață și aruncați-o. (
3
Amestecul va apărea separat.)
4
Se toarnă untul topit printr-o sită fină peste un castron mic și se aruncă solidele din lapte. Puneți untul clarificat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ciuperci, șalotă și usturoi. Gatiti 3 minute sau pana se evapora umezeala; scoateți amestecul de ciuperci din tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
7
Presărați ambele părți de pui cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
8
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă jumătăți de piept de pui în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați untul clarificat în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Scoateți puiul din tigaie. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie; adăugați bulion și Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Se amestecă mazărea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați 1 lingură de unt, jumătate și jumătate, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, amestecând până se topește untul. Puneți puiul în tigaie; gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți puiul și sosul peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista