Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 550 calorii, 45g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, făină, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.
Instrucțiuni
Așezați 3 linguri de unt într-o ceașcă mică de măsurare din sticlă. Unt cu microunde la mediu-înalt 45 de secunde sau până se topește.
Lăsați să stea 1 minut. Îndepărtați spuma de pe suprafață și aruncați-o. (
Amestecul va apărea separat.)
Se toarnă untul topit printr-o sită fină peste un castron mic și se aruncă solidele din lapte. Puneți untul clarificat deoparte.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; adăugați ciuperci, șalotă și usturoi. Gatiti 3 minute sau pana se evapora umezeala; scoateți amestecul de ciuperci din tigaie. Pune deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați ambele părți de pui cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Așezați făina într-un vas puțin adânc; dragă jumătăți de piept de pui în făină.
Adăugați untul clarificat în tigaie și puneți-l la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Scoateți puiul din tigaie. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie; adăugați bulion și Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când se reduce la 1 cană. Se amestecă mazărea; gatiti 1 minut.
Adăugați 1 lingură de unt, jumătate și jumătate, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, amestecând până se topește untul. Puneți puiul în tigaie; gatiti pana se incalzeste bine.
Serviți puiul și sosul peste paste.