Pui marocan cu lămâie și măsline

Pui marocan cu lămâie și măsline
Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 191 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, pătrunjel cu frunze plate, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1375 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pui de lămâie marocan cu măsline, Pui De Lămâie Marocan Cu Măsline, și Pui marocan cu lămâie , măsline și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate condimentele într-un castron mare. Se usucă bucățile de pui și se pun în castron, se acoperă bine cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați puiul să stea o oră în condimente.2 dacă utilizați o tagină de lut (dacă aveți una, trebuie să înmuiați fundul în apă peste noapte înainte de utilizare), așezați-l pe un difuzor de căldură pe elementul de încălzire pentru a preveni crăparea taginei și așezați uleiul de măsline în tagină și încălziți-l la foc mediu. Dacă nu aveți o tagină, puteți folosi o tigaie mare cu fund gros, cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Tajine PotTajine Pot
3
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu. În ambele cazuri, presărați bucățile de pui foarte ușor cu sare (mergeți ușor pe sare, măslinele și lămâile conservate sunt sărate) și așezați pielea cu fața în jos în tagină sau tigaie timp de 5 minute, până se rumenesc ușor. Coborâți focul la mediu-mic, adăugați usturoiul și ceapa peste pui. Acoperiți și lăsați să gătească timp de 15 minute.3 întoarceți bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Tajine PotTajine Pot
4
Adăugați feliile de lămâie, măslinele, stafidele și 1/2 cană de apă. Aduceți la foc mic la foc mediu, apoi coborâți focul la minim, acoperiți și gătiți încă 30 de minute, până când puiul este gătit și destul de fraged.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StafideStafide
MăslineMăsline
LămâieLămâie
ApăApă
5
Se amestecă pătrunjelul proaspăt și coriandrul chiar înainte de servire. Reglați condimentele după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
CondimenteCondimente
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6
Se servește cu cuscus, orez sau pilaf de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista