Pui Margarita La gratar cu sos de iaurt

Puiul Margarita la grătar cu sos de iaurt este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, iaurtul key lime pie, amestecul de margarita și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, Pui la grătar cu sos de iaurt, și Souvlaki de pui la grătar cu sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, puneți pieptul de pui; adăugați amestecul de margarita și 1 lingură de coajă de tei. Capac; refrigerați 30 de minute pentru a marina puiul.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scurgeți puiul; se pune pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 10 pana la 15 minute, intorcand si periand cu marinata de 2 pana la 3 ori, pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (cel putin 74°). Aruncați orice marinată rămasă.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul și coaja de var.
Serviți puiul acoperit cu amestec de iaurt și felii de lime.