Pui Mango
Puiul de Mango este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de dezosat, sare, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi de pui Mango Habanero cu iaurt Curry Mango Dip, Pui de Mango la grătar cu Salsa de mango cu căpșuni, și Mango Kesari-Mango Rava Kesari sau mango Sheera / Mango s.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o tigaie de 11 până la 12 inci.
Adăugați nectar de mango, bulion, suc de lămâie, ghimbir și scorțișoară. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată pentru a testa), 15 până la 20 de minute în total.
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Fierbeți sucurile de tigaie la foc mare, neacoperite, până se reduc la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Se amestecă amidonul de porumb cu 3 linguri de apă, se toarnă în sos și se amestecă până la fierbere.
Se adaugă sare după gust.