Pui Madeira Patiserie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați patiseria de pui Madeira. Această rețetă face 4 porții cu 633 calorii, 16g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cartofi, lapte, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ File De Carne De Vită În Foietaj Cu Sos Madeira, Pui Madeira, și Pui Madeira.
Instrucțiuni
Combinați brânza tartinabilă, laptele și muștarul într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 2-3 minute sau pana se omogenizeaza. Puneți deoparte 1/4 cană pentru servire.
Adăugați mazărea și ceapa perlată și puiul în cratiță; se încălzește.
Întindeți produse de patiserie pe o suprafață ușor făinată într-un 15-in. x 10-in. dreptunghi; transferați pe o foaie de copt unsă.
Întindeți cartofii pe lungime în treimea centrală a dreptunghiului până la 1 inch de capete; acoperiți cu amestec de pui.
Tăiați opt benzi pe fiecare parte lungă de aproximativ 3 inci în centru. Aduceți o bandă din fiecare parte peste umplere și prindeți capetele pentru a sigila; repeta.
Se coace la 400 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Se servește cu sos rezervat.