Pui Macaroon cu Lămâie

Pui Macaroon cu Lămâie
Puii cu macaroon cu lămâie ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 76 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 30. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 55 de minute . Un amestec de fulgi de nucă de cocos, albușuri, portocale și/sau jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 8% , care poate fi îmbunătățit. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tartele cu lămâie și macaroon , Cheesecake cu lămâie și macaroon fără coacere și cuiburi de macaroon cu lămâie și nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Tapetați două foi de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Lemon Curd Preparat1/4 Cană Lemon Curd Preparat
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
2
Combinați nuca de cocos, lemon curd, albușurile de ou și sarea cu o spatulă într-un bol mediu până la o consistență uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rulați linguri generoase de amestec în forme de ou, așezându-le cu partea mare în jos pe foile de copt pregătite. Repetați cu restul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți până când partea de jos și câteva din nucile de cocos devin maro auriu intens, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Între timp, tăiați jeleuurile în jumătate pe lungime și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
6
Scoateți macaroanele din cuptor și lăsați-le să se răcească suficient pentru a fi manipulate, dar sunt încă calde, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Luați una dintre jumătățile de jeleu și strângeți un capăt pentru a face un cioc ascuțit. Țineți vârful, cu partea strălucitoare în sus și împingeți capătul rotunjit în lateralul unui macaron. Împingeți 2 mini chipsuri de ciocolată, cu vârful înăuntru, în macaroonul de pe ambele părți ale ciocului pentru ochi. Repetați cu restul macaroanelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Macaroons funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista