Pui la stil rustic
Puiul la stil rustic durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,98 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 318 de calorii, 41 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de supă de ceapă, unt, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 61%. Paella de pui și cârnați în stil rustic, mousse de ficat de pui în stil rustic și pui de cutie de bere, legume la țară cu usturoi prăjit sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2 inch. grosime. Într-un castron puțin adânc, bate oul și apa. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul, parmezanul și amestecul de supă. Înmuiați puiul în amestecul de ouă, apoi acoperiți cu amestecul de pesmet.
Puneți într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt; se stropesc cu unt.
Se coace, neacoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau pana cand carnea nu mai este roz. Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.