Salată de primăvară cu fenicul și portocală

Salată de primăvară cu fenicul și portocală
Salata de primăvară cu fenicul și portocala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 159 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 187 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați afine, migdale tăiate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată verde de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, Verdeață de primăvară cu vinaigretă de portocale-fenicul, și Salată De Fenicul De Fasole Fava De Primăvară.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună zahărul, oțetul de vin roșu, sarea, piperul, busuiocul și uleiul de măsline într-un castron mic până când zahărul se dizolvă; pune deoparte. Aruncați verdeața de salată, feniculul feliat, portocala, ceapa, migdalele și merisoarele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
VerziiVerzii
AfineAfine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MigdaleMigdale
FeniculFenicul
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă pentru a servi.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista