Pui la grătar și Salsa de grădină
Rețeta de pui la grătar și salsa de grădină ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.1 pe portie. O porție conține 331 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, dovleceii, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ton Picant La Grătar Cu Salsa De Grădină, Ton picant la grătar cu Salsa de grădină, și Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 300 până la 350 de căldură (medie).
Presărați puiul cu sare și piper.
Combinați brânza și următoarele 3 ingrediente.
Periați puiul cu amestec de brânză.
Aruncați dovleceii, ceapa și ardeiul gras în ulei de măsline.
Grătar de pui și amestec de legume în același timp, acoperit cu capac de grătar. Pui la grătar 7 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Grătar amestec de legume 2 până la 3 minute sau până când este crocant. Se toacă amestecul de legume și se aruncă cu busuioc.
Se adaugă sare și piper după gust.
Serviți amestecul de legume cu pui la grătar.