Pui la grătar și cartofi noi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați puiul la grătar și cartofii noi. O porție conține 475 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,23 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente de piper și usturoi, ceapă verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar, Pui marinat Mojo cu cartofi mov la grătar și salsa de porumb carbonizată și fasole neagră cu Tortilla de făină la grătar, și Pui și cartofi fiesta la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Îndepărtați și aruncați capătul rădăcinii și vârful verde închis al prazului.
Tăiați pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta granulația și nisipul.
Aruncați împreună prazul, cartofii, 1 lingură. condimente de usturoi, 3 linguri. ulei de măsline și 1 linguriță. sare.
Împărțiți amestecul de praz între 2 bucăți mari de folie de aluminiu grea. Aduce folie părți peste amestec; dublu ori de sus și părți pentru a sigila, ceea ce face pachete.
Pachete de folie de grătar, acoperite cu capac de grătar, 12 minute.
Între timp, aruncați împreună puiul, 1 lingură. suc de lămâie și restul de 1 lingură. condimente de usturoi, 1 lingura. ulei de măsline și 1/2 linguriță. sare.
Agitați pachetele de folie, folosind clești și reveniți la grătar. În același timp, pui la grătar, acoperit cu capac de grătar, 5 minute; întoarceți puiul.
Puneți ceapa verde pe grătar și grătați puiul, ceapa și pachetele de folie 4 până la 5 minute sau până când puiul este gata.
Deschideți cu atenție pachetele de folie, folosind clești. Aranjați legumele la grătar, puiul și ceapa verde pe o farfurie de servire.
Stropiți cu restul de 1 lingură. suc de lămâie.