Pui la grătar Thailandez cu sos dulce de Chile

Thai pui la gratar cu sos dulce Chile scufundare ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.89 pe portie. O porție conține 847 calorii, 64G de proteine, și 57G de grăsime. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de pește, pudră de curry, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos, și Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați laptele de cocos, sosul de pește, 2 linguri de usturoi tocat, coriandru, turmeric, pudră de curry și piper alb.
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Într-o cratiță, combinați oțet, apă, zahăr, 1 linguriță usturoi tocat, ochi de pasăre chile și sare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul din când în când.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Grătar ușor cu ulei. Aruncați marinada și puneți puiul pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana cand usor carbonizate si sucurile se limpezesc.
Ungeți cu sos înainte de servire.
Serviți sosul rămas pe lateral pentru scufundare.