Pui La Grătar Dublu Învelit Cu Slănină

Dublu gratar Bacon-înfășurat pui la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați d slănină gătită, pătrunjel, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bacon Înfășurat Oferte De Pui Gratar, Crock-Oală Bacon Înfășurat Mere Gratar Pui, și Aripioare de pui învelite cu slănină cu sos de grătar Bourbon.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele sosului de grătar alb; acoperiți și refrigerați până la servire.
Înfășurați fiecare piept de pui cu 2 felii slănină, întinzând slănină pentru a acoperi cât mai mult din sân; fixați capetele de slănină la pui cu scobitori.
Presărați ambele părți cu condimente pentru grătar.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute.
Ungeți cu 2 linguri de sos de grătar. Gatiti cu 5 pana la 7 minute mai mult sau pana cand sucul de pui este limpede cand centrul celei mai groase parti este taiat (170F). Întoarceți puiul; periați cu sosul de grătar rămas.
Serviți puiul acoperit cu sos de grătar alb.