Pui la grătar cu Salsa italiană

Pui la gratar cu Salsa italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 265 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu Salsa italiană, Creveți la grătar cu Salsa italiană de roșii, și Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara salsa, combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți 1 oră.
Pentru a pregăti puiul, preîncălziți grătarul.
Combinați oregano și următoarele 10 ingrediente (prin 1/4 linguriță de sare) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinati carnea de pui în frigider 1 oră, de cotitură ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.