Pui la grătar cu Salsa de castraveți-pepene galben

Puiul la grătar cu Salsa de castraveți-pepene galben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 261 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ardei jalape, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pepene galben ai putea urma acest curs principal cu Șerbet De Pepene Galben ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, Somon la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben-castravete, și Pui la grătar cu Salsa de castraveți de piersici.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 10 ingrediente; se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru, aruncând bine pentru a combina.
Presărați puiul uniform cu restul de 3/8 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu salsa; garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.