Pui la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu pansament cu usturoi și lămâie la grătar. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 87G de proteine, 83g de grăsime, și un total de 1160 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, radicchio, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picior de miel și legume cu unt la grătar cu pansament cu lămâie, Pui și legume cu usturoi și ierburi la grătar, și Usturoi și ierburi Spatchcock pui la grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați o bucată de folie de aluminiu de aproximativ 12 inci lungime.
Puneți usturoiul pe 1/2 din folie, presărați sare și piper, stropiți cu puțin ulei de măsline și adăugați 2 crenguțe de cimbru. Îndoiți folia care închide usturoiul, făcând o pungă și adăugați câteva lingurițe de apă. Îndoiți folia peste usturoi pentru a închide și pliați marginile de 2 sau 3 ori pentru a sigila.
Puneți pachetul în cuptor și prăjiți timp de 30 de minute sau mai mult, până când usturoiul este moale. Deschideți pachetul și lăsați usturoiul să se răcească puțin, apoi stoarceți cuișoarele într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul și frunzele de cimbru și piureul pentru a face o vinetă groasă.
Preîncălziți un grătar exterior cu gaz sau cărbune la foc mediu.
Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Puneți bucățile într-un castron, presărați sare și piper și stropiți cu ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi cu condimentele și apoi refrigerați în timp ce obțineți totul împreună.
Puneți radicchio într-un alt castron, stropiți cu ulei de măsline, oțet balsamic.
Se presară sare și piper și se aruncă; pus deoparte.
Când sunteți gata să gătiți, luați câteva prosoape de hârtie și pliați-le de mai multe ori pentru a face un pătrat gros. Ștergeți o cantitate mică de ulei pe prosopul de hârtie și ștergeți cu atenție și rapid grătarele fierbinți ale grătarului pentru a face o suprafață antiaderentă.
Condimentați cu sare și piper și așezați sferturile de radicchio pe grătarul preîncălzit. Gatiti radicchio timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pana cand are un caracter frumos; trageți-l de pe grătar, puneți-l într-un castron, acoperiți-l cu folie de plastic și lăsați-l deoparte la abur și terminați de gătit.
Apoi puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos și grătar. Puneți puiul la grătar timp de aproximativ 20 de minute, întorcându-se o dată, apoi ungeți cu aproximativ jumătate din vinaigretă și continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu înfipt în cea mai groasă parte a coapsei citește 160 de grade F și puiul este frumos și caramelizat peste tot, încă 15 până la 20 de minute. În ultimele minute, aruncați jumătățile de lămâie pe grătar, tăiați părțile în jos și gătiți până când sunt marcate și fumurii.
Pentru a servi, separați radicchio în frunze individuale într-un castron mare.
Adăugați puiul și restul pansamentului și aruncați bine.
Se servește cu jumătăți de lămâie la grătar, se strecoară lămâia peste pui și se acoperă cu pansament rezervat.