Pui La Grătar Cu Aragaz Lent
Puiul de grătar cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 182 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, Piept de pui, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Pui La Grătar Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Teriyaki Sandvișuri De Pui La Grătar, și Sandvișuri De Pui Cu Grătar Cu Miere Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent. Într-un castron, combinați sosul de grătar, dressingul, zahărul brun și sosul Worcestershire.
Se toarnă peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore.
Scoateți puiul pe o tăietură și tocați cu 2 furculițe. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și bulionul de pui. Se amestecă în sos în aragaz lent, se acoperă și se gătește până când sosul este îngroșat și încălzit, 5 până la 10 minute. Puneți puiul în aragaz, amestecați, acoperiți și continuați să gătiți la foc mic timp de 45 de minute.
Serviți puiul pe chifle cu cereale integrale, peste orez brun sau cu cartofi copți, dacă doriți.