Puiul la grătar Chile-Lime este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 287 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Un amestec de cilantro, piept de pui, jalapeincurbo chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu unt, cu o frecare Chile-Lime, Chile Lime porumb la grătar pe știulete, și Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinată, într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
3
Adăugați pui la marinată; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții mai groase (170 buc.f).
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.