Pui La Grătar Chile-Lime

Pui La Grătar Chile-Lime
Puiul la grătar Chile-Lime este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 287 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Un amestec de cilantro, piept de pui, jalapeincurbo chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu unt, cu o frecare Chile-Lime, Chile Lime porumb la grătar pe știulete, și Porumb la grătar pe Știulet cu Chile și var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinată, într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați toate ingredientele, cu excepția puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Adăugați pui la marinată; întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Acoperiți și grătați puiul la foc mediu timp de 8 până la 10 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul părții mai groase (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista