Pui La Grătar Asiatic La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar asiatic la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 623 calorii, 45g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui tăiat, sos hoisin, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Asiatice Pui La Grătar, Pui Asiatic La Grătar La Cuptor, și Picant Asiatice La Grătar Aripi De Pui.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați sosul hoisin, sosul de soia, muștarul, sucul de lămâie, uleiul de susan și ghimbirul. Măsurați 1/2 cană amestec; acoperiți și refrigerați pentru utilizare în pas
Așezați amestecul rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați pui; sac de etanșare și marinat în frigider 4 ore.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată, rezervați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 25 până la 30 de minute, întorcându-vă frecvent și perindând cu marinată din punga de plastic, până când sucul de pui este limpede atunci când cea mai groasă bucată este tăiată până la os (170 F pentru sâni; 180 F pentru coapse și tobe).
Înainte de servire, periați puiul cu amestecul de 1/2 cană rezervat la Pasul 1.