Pui La Grătar

Pui La Grătar
Puiul la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 1378 calorii, 79G de proteine, și 79G de grăsime per portie. Pentru $ 5.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, fulgi de piper, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar.

Instrucțiuni

1
Marinați puii în 2/3 din sosul de grătar timp de câteva ore sau peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
PuiPui
2
Încălziți cărbunii într-un grătar de cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Întindeți fundul grătarului cu un singur strat de cărbuni fierbinți și apoi adăugați încă câțiva cărbuni cu 5 minute înainte de gătit, ceea ce va menține focul mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați sferturile de pui pe grătar, cu pielea în jos și gătiți timp de aproximativ 45 de minute, întorcând o dată sau de două ori pentru a găti uniform pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți cu marinata după cum este necesar. Sferturi de pui se face atunci când introduceți un cuțit între un picior și coapsă și sucurile rula clar. Aruncați orice marinată neutilizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Se servește cu sos suplimentar de grătar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
7
Într-o cratiță mare la foc mic, se sotează ceapa și usturoiul cu uleiul vegetal timp de 10 până la 15 minute, până când ceapa este translucidă, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați pasta de roșii, oțetul, mierea, sosul Worcestershire, muștarul, sosul de soia, sosul hoisin, pudra de chili, chimenul și fulgii de ardei roșu. Simmer descoperit la foc mic timp de 30 de minute. A se utiliza imediat sau a se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Praf De ChiliPraf De Chili
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
OțetOțet
ChimenChimen
MiereMiere
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista