Pui la gratar cu salsa de castravete-pepene galben

Pui la gratar cu castravete-Salsan pepene galben este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Funcționează bine ca fel principal. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nectar de agave, suc de lămâie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, Somon la grătar cu salsa de Avocado-pepene galben-castravete, și Pui la gratar cu salsa de castravete-piersic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 10 ingrediente; amestecați 1/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru, aruncând bine pentru a combina.
Presărați puiul uniform cu restul de 3/8 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Înveliți puiul cu spray de gătit.
Așezați puiul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se servește cu salsa; garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.