Pui La Gratar Cu Piper De Lamaie
Lemon Pepper pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 5 și costă $ 3.2 pe portie. O porție conține 254 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Toateretete are 22 de fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper de lămâie, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Pulpe de pui la grătar cu lămâie și piper, Usturoi la grătar, lămâie și piper pui cu unt, și Cremă de lămâie-piper Orzo cu pui la grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați piperul de lămâie, muștarul uscat și rozmarinul uscat zdrobit.
Puneți jumătățile de piept de pui într-un castron mediu. Frecați cu usturoi. Introduceți amestecul de piper de lămâie și frecați-l în pui.
Se toarnă suc de lămâie și vin alb uscat. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 3 ore înainte de grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei.
Gatiti piept de pui marinat pe gratar pregătit până când carnea nu mai este roz și sucuri rula clar, sau la doneness dorit.