Pui La Gratar & Legume Parmezan
Această rețetă servește 25. O porție conține 44 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 35 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., pui la gratar & legume parmezan ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de urechi de porumb pe știulete, 1/4 cană Kraft lite sos italian zesty, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Legume Parmezan La Grătar, Legume Crocante De Pui Și Parmezan, și Pui tigaie cu legume parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Puneți puiul și legumele pe grătar; periați cu 2 lingurițe. îmbrăcăminte
Grătar 12 min., întorcând puiul după 6 min și întorcând frecvent legumele.
Ungeți cu pansamentul rămas; grătați 1 până la 2 min. sau până când puiul este gata (165F) și legumele sunt crocante-fragede, întorcându-se ocazional.
Se servește acoperit cu brânză.