Pui La Cuptor Italian

Pui La Cuptor Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați puiul copt Italian. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână unt, făină, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de semințe de in ar putea urma acest curs principal cu Cookie-uri duble de ciocolată, nuc și in 2 ca desert. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Rețete similare includ Pui La Cuptor Italian, Pui La Cuptor Italian, și Pui Crocant Italian La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor un vas mediu de copt cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un vas superficial, amestecați firimiturile de pâine, semințele de in, brânza Romano și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Semințe De InSemințe De In
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Așezați ouăle bătute și făina în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați puiul în făină, înmuiați ouăle și apăsați în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi. Aranjați puiul acoperit în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Acoperiți și coaceți 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sucurile de pui se limpezesc. Porniți broilerul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Scoateți capacul și fierbeți puiul 5 minute, până când acoperirea este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Chiang Mai Chiang Mai
Chiang Mai Chiang Mai
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista