Pui la cuptor cu vin de țelină

Pui la cuptor cu vin de țelină
Pui la cuptor cu vin de țelină este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție conține 275 de calorii, 26 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 2 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, țelină, pudră de usturoi și boia de ardei. Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui la cuptor cu vin și ierburi, pui la cuptor în marinată de vin alb și pulpe de pui la cuptor în vin roșu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
2
Se încălzește 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti ciupercile in unt pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Topit, Plus Mai înmuiat Pentru ServireUnt, Topit, Plus Mai înmuiat Pentru Servire
3
Într-un castron mare, amestecați ciupercile, supa, țelina, smântâna, ardeiul gras și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 2/3 Până La 1 3/4 De Lire Sterlină Măcinată1 2/3 Până La 1 3/4 De Lire Sterlină Măcinată
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate1-1/3 Cani De Ciuperci Shiitake Proaspete Feliate
3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii3 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Sos SzechwanSos Szechwan
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)(mai Mult Suc Dacă Lămâia Nu Este Foarte)
4
Transferați într-o tavă de copt de 9 x 13 inci. Acoperiți cu pieptul de pui. Se condimentează cu boia de ardei, pudră de usturoi și piper. Acoperiți fiecare piept cu 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte1/2 Cană Mazăre Sau Legume Fierte
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
5
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, sau până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, Feliați Subțiri în UnghiCeai Verde, Feliați Subțiri în Unghi
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista