Pui la cuptor cu umplutură de mere

Pui la cuptor cu umplutură de mere
Puiul la cuptor cu umplutură de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 744 calorii, 32g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,79 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sandy ' s Chicken (Pui copt cu umplutură și brânză), Sos De Mere La Cuptor, și Gogoși De Ciocolată Cu Mere Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, amestecați pesmetul, ceapa, țelina, merele și bulionul. Condimentează cu pătrunjel, rozmarin, cimbru, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați în vasul de copt. Aranjați bucățile de pui în vas, astfel încât acestea să fie parțial acoperite cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Stropiți cu unt. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți 30 de minute, până când sucurile de pui se limpezesc și umplutura se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista