Pui La Cuptor Cu Aragaz Lent
Puiul la cuptor cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 157 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de boia, sare și piper, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum 365 de zile de gătit lent: aragaz lent Buffalo cremă de brânză de pui Taquitos, Pui La Cuptor Cu Aragaz Lent, și Pui de lămâie copt pe un pat de varză murată – un aragaz lent.
Instrucțiuni
Puneți trei bucăți de folie de aluminiu în bile de 3 până la 4 inci și așezați-le în partea de jos a aragazului lent.
Clătiți puiul, în interior și în exterior, sub apă curentă rece. Se usucă cu prosoape de hârtie. Condimentați puiul cu sare, piper și boia și puneți-l în aragazul lent deasupra foliei de aluminiu mototolite.
Setați aragazul lent la mare timp de 1 oră, apoi reduceți la scăzut timp de aproximativ 8 până la 10 ore sau până când puiul nu mai este roz și sucurile sunt limpezi.