Pui Kievs
Kievs reteta de pui pot fi făcute în aproximativ 1 oră. Această garnitură are 423 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 81 de cenți pe porție. 358 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pui, pătrunjel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și I ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Preparatele Tale De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Chicken Chasseur (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele untului de usturoi într-un castron și condimentați bine. Se pasează cu o furculiță până se combină bine, se modelează în doi cârnați folosind folie alimentară pentru a vă ajuta să o modelați, apoi se înfășoară bine și se răcește sau se îngheață până când este cu adevărat fermă. Se poate face cu până la 3 zile în avans. Când este ferm, feliați fiecare în 8 bucăți uniforme.
Așezați un piept de pui pe o placă de tocat și folosiți un cuțit ascuțit pentru a face un buzunar adânc în interiorul sânului. Cel mai simplu mod este să împingeți vârful unui cuțit în capătul de grăsime, continuați să mergeți la jumătatea fileului. Aveți grijă să nu tăiați până la capăt, altfel untul se va scurge atunci când gătiți. Repetați cu sânii rămași. Împingeți 2 discuri de unt în interiorul fiecărui piept de pui, apăsați pentru a aplatiza și a sigila din nou cu mâinile. Pune deoparte.
Amestecați pesmetul și parmezanul pe o farfurie și răsturnați ouăle pe alta. Pe o a treia farfurie, amestecați făina cu boia și puțină sare. Înmuiați fiecare sân în făină, apoi oul și în cele din urmă pesmetul, repetând astfel fiecare Kiev are un strat dublu (Acest lucru le va face mai crocante și va ajuta la menținerea untului în interior). Răciți cel puțin 1 oră înainte de gătit sau congelați acum consultați sfaturile de mai jos.
Pentru a găti, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți Kievii timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când este auriu, poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi.
Transferați într-o tavă de copt și gătiți timp de 20-25 de minute până când sunt fierte.