Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1101 calorii, 93G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lame arpagic, ulei vegetal, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1 1/2 inci ulei vegetal la foc mediu. Uleiul trebuie să fie de 360 de grade F pentru prăjire. Dacă nu aveți un termometru de prăjire, adăugați un cub de pâine albă în uleiul fierbinte. Dacă pâinea se rumeneste într-un număr de 40, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, Decojiți
2
Acoperiți suprafața de lucru cu hârtie cerată. Aranjați sânii pe hârtie. Butterfly piept de pui mici, tăiate în carne și peste, dar nu prin piept, și deschideți-le. Sânii tăiați subțiri de 6 uncii pot fi îndepărtați din pachet și aranjați pe hârtie cerată. Acoperiți carnea de sân cu o a doua foaie de hârtie cerată. Puneți cotletele la o grosime de 1/4 inci cu o tigaie grea mică sau un ciocan de cauciuc. Aveți grijă să nu rupeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Rulați hârtia cerată și sânii și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Combinați ierburile tocate pe placa de tăiere cu usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Tăiați 4 (1 1/2 linguri) bucăți de unt rece și acoperiți fiecare bucată din belșug cu amestecul de usturoi din plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
În 3 cutii de plăcintă de unică folosință, puneți făină, ouă bătute cu un strop de apă rece și pesmet. Descoperiți puiul și strângeți o pană de lămâie peste sâni. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Așezați o bucată de unt acoperită cu plante pe fiecare bucată de pui. Înfășurați și rotiți cotletele strâns în sus și peste cuburile de unt. Aruncați conservele de plăcintă utilizate pentru coacere. Asigurați puiul umplut cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Rotiți sânii umpluți în făină, apoi ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Prăjiți pachetele de la Kiev de 7 până la 8 minute pe fiecare parte până se rumenesc adânc peste tot.