Pui Kiev

Pui Kiev
Pui Kiev ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1101 calorii, 93G de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lame arpagic, ulei vegetal, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 1 1/2 inci ulei vegetal la foc mediu. Uleiul trebuie să fie de 360 de grade F pentru prăjire. Dacă nu aveți un termometru de prăjire, adăugați un cub de pâine albă în uleiul fierbinte. Dacă pâinea se rumeneste într-un număr de 40, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Acoperiți suprafața de lucru cu hârtie cerată. Aranjați sânii pe hârtie. Butterfly piept de pui mici, tăiate în carne și peste, dar nu prin piept, și deschideți-le. Sânii tăiați subțiri de 6 uncii pot fi îndepărtați din pachet și aranjați pe hârtie cerată. Acoperiți carnea de sân cu o a doua foaie de hârtie cerată. Puneți cotletele la o grosime de 1/4 inci cu o tigaie grea mică sau un ciocan de cauciuc. Aveți grijă să nu rupeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Rulați hârtia cerată și sânii și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Combinați ierburile tocate pe placa de tăiere cu usturoiul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați 4 (1 1/2 linguri) bucăți de unt rece și acoperiți fiecare bucată din belșug cu amestecul de usturoi din plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
În 3 cutii de plăcintă de unică folosință, puneți făină, ouă bătute cu un strop de apă rece și pesmet. Descoperiți puiul și strângeți o pană de lămâie peste sâni. Condimentează puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Așezați o bucată de unt acoperită cu plante pe fiecare bucată de pui. Înfășurați și rotiți cotletele strâns în sus și peste cuburile de unt. Aruncați conservele de plăcintă utilizate pentru coacere. Asigurați puiul umplut cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Rotiți sânii umpluți în făină, apoi ou, apoi pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Prăjiți pachetele de la Kiev de 7 până la 8 minute pe fiecare parte până se rumenesc adânc peste tot.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista