Sos De Grătar

Sos De Grătar
Sosul de grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 88 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână piure de roșii, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers – în timp ce este posibil să nu mai fie în jur, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez).

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, piureul de roșii, zahărul brun, chimenul, praful de usturoi, piperul negru și muștarul măcinat într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se presară cu sare și se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Acoperiți și lăsați deoparte înainte de servire, aproximativ 1 oră. A se păstra la frigider, într-un recipient etanș, timp de până la 2 săptămâni.
4
Un spectator sau invitat al spectacolului, care poate să nu fie bucătar profesionist, a furnizat această rețetă. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista