Pui Kiev

Pui Kiev
Pui Kiev necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 530 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Hamburguesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Formați amestecul de unt într-un băț de 3 inci; acoperiți și congelați 45 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați puiul între două foi de folie de plastic rezistentă; aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un ciocan de carne sau un sucitor. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
PiperPiper
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
3
Tăiați bățul de unt în 6 bătăi; Așezați 1 pat în centrul fiecărei jumătăți de piept de pui; pliați părțile lungi ale puiului peste unt, pliați capetele și fixați-le cu murături din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
UntUnt
4
Combinați oul și apa, amestecând bine. Dragați fiecare rulou de pui în făină, înmuiați în amestec de ouă și dragați în pesmet. Acoperiți și răciți rulourile 1 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
5
Încălziți 1/2 cană de ulei la 350 într-o tigaie mare; prăjiți puiul în ulei fierbinte 3 minute sau până se rumenesc, transformându-se în rulouri maronii uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați puiul pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista