Pui Jalape Olifto
Jalape pui de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de praf de usturoi, jeleu de ardei jalape, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Jalapeno ceainic Chip Crusted pui cu Jalapeno Ranch, Brânză acoperită, Bacon înfășurat ardei iute burgeri Popper cu maioneza ardei iute prăjită, și Pui Jalapeno Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui; sigilați punga și agitați până când puiul este acoperit bine. Marinați la frigider 8 ore sau peste noapte, întorcând punga ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit și așezați-l pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Puneți puiul pe raft; grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata.