Pui Italian cu cartofi Pesto

Reteta de pui Italian cu cartofi Pesto este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și prietenos cu FODMAP opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 482 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, pesto de busuioc, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui Italian cu cartofi Pesto, Pesto Linguine cu fâșii de pui italiene, și Imprimare: Cuptor De Pui Pesto Italian-Bucătărie Subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Într-o cratiță, aduceți oțetul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând frecvent, până se îngroașă.
Tăiați un buzunar în fiecare piept de pui. Umpleți fiecare buzunar cu o cantitate egală de brânză mozzarella și condimentați cu sare și piper. Înfășurați fiecare piept de pui cu o felie de șuncă. Aranjați pieptul de pui învelit într-un vas de copt.
Așezați roșiile în jurul puiului, presărați toate cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Într-o cratiță cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi, fierbeți cartofii 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge, se întoarce în tigaie și se acoperă cu pesto.
Așezați piept de pui, roșii și cartofi pe farfurii de servire și stropiți cu oțetul balsamic redus pentru a servi.