Huli Huli pui pe gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 911 calorii, 56G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Hawaiian Gratar Huli Huli Pui, Pui Hawaiian Cu Grătar "Huli-Huli", și Pui Huli Huli La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin așezarea întregului pui, cu pieptul în jos, pe suprafața de preparare. Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală tăind de la coadă la gât pe ambele părți. Deschideți pasărea, scoateți sternul și osul dorit. Faceți tăieturi mici pe ambele părți sub coapse pentru a băga aripile sub, astfel încât să aveți un pui "spatchcock" aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Într-o cratiță mică, adăugați 1 cană de apă, sarea, zahărul, frunzele de dafin și căței de usturoi. Aduceți la foc mic pentru a dizolva sarea și zahărul. Odată la foc mic, opriți focul și adăugați gheața. Odată ce lichidul este rece, puneți-l într-o pungă resigilabilă peste un bol și adăugați puiul în saramură, asigurându-vă că este complet scufundat. Se lasă la saramură la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați sucul de ananas, ketchup-ul, sosul de soia și oțetul de sherry. Odată ce lichidul se fierbe, amestecați zahărul brun și ghimbirul. Continuați să fierbeți până când lichidul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Oțet De Sherry
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Se scoate de pe foc și se lasă să stea (sau se pregătește înainte și se dă la frigider până este gata de utilizare). Odată gata de utilizare, rezervați aproximativ o ceașcă de servit.
6
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scoateți puiul din saramură și uscați-l. Amestecați bine praful de usturoi, sarea, ardeiul, cayenne, pudra de ceapă, chimenul și puțin piper negru împreună într-un bol mic. Înveliți puiul cu freca uscată, asigurându-vă că stropiți bine în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Așezați puiul plat pe suprafața de pregătire, făcând un pachet îngrijit, dreptunghiular, cu coapsele ascunse lângă sâni și aripile introduse în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
9
Asigurați puiul într-un coș de grătar cu plasă de sârmă dreptunghiulară medie și așezați-l peste o flacără deschisă la grătar. Char cu partea de sân în jos mai întâi, 7 până la 8 minute. Întoarceți o dată și continuați să grătați, cu os în jos pentru încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Continuați să vă întoarceți în timp ce gătește, astfel încât să nu ardă și să reproducă procesul de gătit al mașinii Huli Huli. Strângeți sucul de lămâie peste pui în timp ce îl întoarceți. Finalizați alternând părțile până când puiul este bine rumenit, pielea este crocantă și un termometru digital citit instantaneu ascuns sub sân confirmă că temperatura internă este de 165 de grade F. timpul total de gătire va fi de 35 până la 40 de minute. Cu o perie de patiserie siliconică rezistentă la căldură, glazurați puiul cu sosul Huli Huli în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți din coș și lăsați puiul să se odihnească timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Sculptați puiul în sâni, coapse și aripi. Aranjați pe un vas mare de servire alături de sosul huli huli rezervat.