Pui Huli Huli pe grătar

Pui Huli Huli pe grătar
Huli Huli pui pe gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 911 calorii, 56G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, sare kosher, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Hawaiian Gratar Huli Huli Pui, Pui Hawaiian Cu Grătar "Huli-Huli", și Pui Huli Huli La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin așezarea întregului pui, cu pieptul în jos, pe suprafața de preparare. Folosind foarfece de bucătărie, îndepărtați coloana vertebrală tăind de la coadă la gât pe ambele părți. Deschideți pasărea, scoateți sternul și osul dorit. Faceți tăieturi mici pe ambele părți sub coapse pentru a băga aripile sub, astfel încât să aveți un pui "spatchcock" aplatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Într-o cratiță mică, adăugați 1 cană de apă, sarea, zahărul, frunzele de dafin și căței de usturoi. Aduceți la foc mic pentru a dizolva sarea și zahărul. Odată la foc mic, opriți focul și adăugați gheața. Odată ce lichidul este rece, puneți-l într-o pungă resigilabilă peste un bol și adăugați puiul în saramură, asigurându-vă că este complet scufundat. Se lasă la saramură la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, combinați sucul de ananas, ketchup-ul, sosul de soia și oțetul de sherry. Odată ce lichidul se fierbe, amestecați zahărul brun și ghimbirul. Continuați să fierbeți până când lichidul începe să se îngroașe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Oțet De SherryOțet De Sherry
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se scoate de pe foc și se lasă să stea (sau se pregătește înainte și se dă la frigider până este gata de utilizare). Odată gata de utilizare, rezervați aproximativ o ceașcă de servit.
6
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul din saramură și uscați-l. Amestecați bine praful de usturoi, sarea, ardeiul, cayenne, pudra de ceapă, chimenul și puțin piper negru împreună într-un bol mic. Înveliți puiul cu freca uscată, asigurându-vă că stropiți bine în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Așezați puiul plat pe suprafața de pregătire, făcând un pachet îngrijit, dreptunghiular, cu coapsele ascunse lângă sâni și aripile introduse în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
9
Asigurați puiul într-un coș de grătar cu plasă de sârmă dreptunghiulară medie și așezați-l peste o flacără deschisă la grătar. Char cu partea de sân în jos mai întâi, 7 până la 8 minute. Întoarceți o dată și continuați să grătați, cu os în jos pentru încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Continuați să vă întoarceți în timp ce gătește, astfel încât să nu ardă și să reproducă procesul de gătit al mașinii Huli Huli. Strângeți sucul de lămâie peste pui în timp ce îl întoarceți. Finalizați alternând părțile până când puiul este bine rumenit, pielea este crocantă și un termometru digital citit instantaneu ascuns sub sân confirmă că temperatura internă este de 165 de grade F. timpul total de gătire va fi de 35 până la 40 de minute. Cu o perie de patiserie siliconică rezistentă la căldură, glazurați puiul cu sosul Huli Huli în ultimele 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
11
Scoateți din coș și lăsați puiul să se odihnească timp de 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Sculptați puiul în sâni, coapse și aripi. Aranjați pe un vas mare de servire alături de sosul huli huli rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista