Pui Hawaii
Reteta Hawaii Chicken poate fi facuta in aproximativ 45 de minute . Pentru 74 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 286 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 91 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 46% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crockpot Caju Chicken , Picy Cocos Chicken Curry și Curried Cracker-Coated Chicken .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Amestecați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă. Pe rând, puneți bucățile de pui în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu și căliți bucățile de pui până se rumenesc pe toate părțile.
Așezați puiul într-o tavă de copt de 9x13 inci ușor unsă și coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Pentru a face sos (în timp ce puiul se coace): în aceeași tigaie mare, căleți ceapa și ardeiul verde timp de aproximativ 5 minute, până când devin translucide.
Adăugați ananasul, sosul de soia și zahărul brun.
Amestecați amidonul de porumb și supa de pui și adăugați în tigaie. Se amestecă totul și se lasă să fiarbă timp de 3 minute până când se îngroașă și limpede.
Se toarnă sosul peste pui și se mai coace încă 10 minute până se înmoaie.