Pui Hawaii

Pui Hawaii
Reteta Hawaii Chicken poate fi facuta in aproximativ 45 de minute . Pentru 74 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 286 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați zahăr brun, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 91 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 46% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crockpot Caju Chicken , Picy Cocos Chicken Curry și Curried Cracker-Coated Chicken .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă. Pe rând, puneți bucățile de pui în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu și căliți bucățile de pui până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați puiul într-o tavă de copt de 9x13 inci ușor unsă și coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru a face sos (în timp ce puiul se coace): în aceeași tigaie mare, căleți ceapa și ardeiul verde timp de aproximativ 5 minute, până când devin translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ananasul, sosul de soia și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6
Amestecați amidonul de porumb și supa de pui și adăugați în tigaie. Se amestecă totul și se lasă să fiarbă timp de 3 minute până când se îngroașă și limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă sosul peste pui și se mai coace încă 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista