Pui hawaian cu ananas
Puiul Hawaiian Pineapple este un fel principal fără lactate. Această rețetă face 6 porții cu 603 calorii, 40 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 2,13 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, zahăr, ardei gras și făină. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de 83%. Rețete similare sunt puiul hawaian cu ananas, puiul hawaian și ananasul și puiul hawaian și ananasul.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați pui, câte o bucată, pe rând și agitați pentru a se îmbrăca. Într-o tigaie, rumeniți puiul în ulei.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, amidonul de porumb, bulionul și ghimbirul.
Scurgeți ananasul într-o cană de măsurare cu 2 căni; pune deoparte ananasul.
Adăugați suficientă apă rece în suc pentru a măsura 1-1/4 cani. Se amestecă oțetul și sosul de soia. Se amestecă treptat în amestecul de zahăr. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se toarnă sosul peste pui; deasupra cu piper verde și ananas rezervat.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-30 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.