Pui Hainan cu orez și două sosuri
Puiul Hainan cu orez și două sosuri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 904 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați orez, ulei vegetal, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez De Pui Hainan, Pui Sicilian cu sosuri de tigaie McCormick, și Pui fript frecat cu condimente cu două sosuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare, cu pieptul în jos și acoperiți cu apă.
Adăugați scallions și ghimbir și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute, degresând ocazional. Întoarceți pieptul de pui cu fața în sus și fierbeți încă 40 de minute.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 1 oră, până se fierbe.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți uleiul. Se amestecă orezul și usturoiul și se gătește la foc moderat până se parfumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați stocul și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți timp de aproximativ 13 minute, până când orezul este fraged și stocul a fost absorbit.
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute. Pufați orezul și condimentați-l cu sare. Acoperiți și păstrați cald.
Transferați puiul pe o suprafață de lucru. Rezervați stocul pentru o altă utilizare. Aruncați pielea de pui și scoateți carnea din oase. Feliați puiul în fâșii subțiri. Aranjați puiul pe un platou și serviți cu orezul.